Spring naar het artikel

Zo krijg je meer inzicht in je batterijduur

Als ondernemer is het belangrijk om bereikbaar te blijven en te zorgen dat de batterij van je telefoon altijd voldoende is opgeladen. Zo kun je met een volle batterij belangrijke notities maken, je mail checken en nieuwe zakelijke contacten opslaan. In dit blog lees je welke apps je meer inzicht geven in de batterijduur van je mobiele telefoon.

 

Battery Life

Met de app Battery Life kun je de resterende tijd van je iPhone-batterij in de gaten houden en zie je hoe lang je nog gebruik kunt maken van een bepaalde app voordat je moet opladen. Zo weet je altijd of je nog genoeg batterij hebt om die ene klant of leverancier nog even te bellen. Ook handig: als het tijd is om je door een nieuw exemplaar krijg je een melding van de app. Voor wie meer wil weten, kan dieper in de specificaties van zijn batterij duiken. In de app kun je ook de capaciteit, temperatuur en de voltage van de accu bestuderen.

  • Battery Life is gratis verkrijgbaar voor iOS

 

Battery Doctor

De ontwikkelaars van de app Battery Doctor stellen dat je de accuduur van je smartphone kunt verlengen tot wel 50 procent. Hoe? Je past de instellingen van energieverslindende apps aan. Net als met Battery Life zie je welke apps energie opslorpen en hoe lang je nog met je batterij doet. Ook heeft Battery Doctor een functie die ervoor zorgt dat je geen ongewenste notificaties meer krijgt, wat zorgt voor een langere batterijduur. De app regelt zelfs de manier waarop je je apparaat oplaadt en je wordt gewaarschuwd voor het overladen van je batterij.

  • Battery Doctor is gratis verkrijgbaar voor iOS en Android

 

Ook iets voor jou?

Zo werk je als ondernemer veilig online

De 5 bel-liever-je-klanten-niet-momenten

Zo red je je doorweekte telefoon

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie