Spring naar het artikel

Lokaal adverteren op NU.nl, zo werkt het.

Hoe vaak per dag open jij de app van NU.nl op je smartphone? Even scrollen bij de koffie, checken of er files zijn, na de lunch even Achterklap loeren en dan zit de kans er ook nog dik in dat jij bij een van die Nederlanders hoort die zelfs op het toilet nog even op zijn telefoon kijkt. Je bent niet de enige. En het mooie is: het kan je nog knaken opleveren ook!

 

Sinds kort is het namelijk mogelijk om ook als lokale ondernemer te adverteren op de voorpagina van de app van NU.nl. Voor gemiddeld 25 euro bereik je al 10.000 koffiescrollers en lunchlezers bij jou in de buurt.

 

3-minute-advertising

 

Weer eens wat anders dan het plaatselijke sufferdje én een eenvoudige manier om een groter publiek te bereiken. Heb je een mooie aanbieding? Wil je graag een wat jonger publiek trekken in de buurt? Wil je je nieuwe webshop onder de aandacht brengen? Mobile advertising is perfect voor iedere ondernemer die op de kleintjes let.

 

Met deze stappen zet je binnen drie minuten je eigen advertentie online:

 

1. Kies een locatie en de straal van het gebied dat je wilt bereiken

 
afbeelding 1

 
2. Advertentie maken

Om jouw advertentie te maken heb je beeld en een korte tekst nodig. Denk dan aan beeld dat tot de, eh, verbeelding spreekt op zo’n klein scherm. Een vrouw die een haring hapt als je je nieuwe vangst wilt verkopen, of een bootcamper in het bos, als je personal trainer bent. Niet zomaar een logo, maar een beeld dat direct de aandacht grijpt.

 
afbeelding2

 
3. Geef aan of de advertentie linkt naar je website, een telefoonnummer of een e-mailadres.

4. Betaal met iDeal of creditcard. De factuur ontvang je per mail. En klaar!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie