Spring naar het artikel

ISDN stopt. Regel nu de overstap naar Zakelijk VoIP

Maakt jouw bedrijf nog gebruik van ISDN? Op 1 september komt er in Nederland definitief een einde aan deze techniek. Om als bedrijf bereikbaar te blijven stap je nu over op Zakelijk VoIP, hét alternatief voor ISDN. Doe het in ieder geval vóór 1 mei, om zeker te zijn van een zorgeloze overstap. In dit blog lees je meer over het gemak, de voordelen en de flexibiliteit van Zakelijk VoIP.

 

Telefonie zoals we het kennen

Het is alweer ruim 30 jaar geleden dat we in Nederland dolblij waren met de komst van ISDN. Het was de opvolger van analoge telefonie. Hierdoor werd het mogelijk om tegelijkertijd meerdere telefoongesprekken te voeren. Inmiddels is de techniek verouderd en heeft KPN, de eigenaar van het ISDN-netwerk, aangekondigd in heel Nederland met ISDN te stoppen. De oplossing: Zakelijk VoIP.

 

Met de tijd mee

Het snelle internet vandaag de dag heeft ervoor gezorgd dat onze communicatie steeds digitaler en voordeliger wordt. De beperkte mogelijkheden van de ISDN-lijn passen dan ook niet langer bij onze moderne manier van communiceren. We zien de laatste jaren het aantal ISDN-gebruikers dan ook teruglopen. Dat is waarom er op 1 september 2019 definitief een einde komt aan deze techniek. Als je nog gebruikmaakt van ISDN voor zakelijke telefonie, dan is het nu tijd om over te stappen.

 

Klaar voor de toekomst

Stap je over naar Zakelijk VoIP, dan blijf je net als met ISDN profiteren van het gemak van een vast toestel. Het grootste verschil is dat de vaste telefonie straks via internet verloopt en de telefooncentrale zich in de cloud bevindt. Zo hoef je niet meer na te denken over het onderhoud, het beheer en de beveiliging van je telefooncentrale. Deze staat immers niet meer bij je op locatie. Daarnaast profiteer je met Zakelijk VoIP van veel meer mogelijkheden en ben je als ondernemer een stuk voordeliger uit.

 

Voordelen

Groeit de onderneming? Of heb je juist behoefte aan minder aansluitingen? Met Zakelijk VoIP pas je heel gemakkelijk het aantal gebruikers aan. Zo betaal je dus nooit teveel. Ook wordt een telefoontje doorverbinden of een belgroep starten nog eenvoudiger. Je regelt alles via een overzichtelijke app op je pc, laptop, tablet of smartphone. Als ondernemer zit je voortaan zelf aan de knoppen.

 

Alternatief van Zakelijk VoIP

Stap je liever niet over op Zakelijk VoIP, omdat je bestaande telefooncentrales graag wilt behouden? Ook dan hebben we bij Telfort Zakelijk een oplossing voor jouw onderneming. Neem op tijd contact op met onze specialisten om je te laten informeren.

 

Onderneem nu actie

Geen enkele onderneming wil het risico lopen straks zonder vaste telefonie te zitten. Overstappen van ISDN naar Zakelijk VoIP is gemakkelijk, maar het kost wel even tijd. Onderneem daarom nog vóór 1 mei actie. Hoe? Laat één van onze zakelijk adviseurs jou terugbellen voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Telfort Zakelijk biedt ondernemers slimme telecomoplossingen waarmee je tijd en geld bespaart. Dat doen we met betrouwbare en vooral betaalbare oplossingen. We zijn totaalleverancier voor al je communicatiebehoeften, met het gemak van 1 aanspreekpunt en 1 factuur. Wij maken gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Hiermee is je organisatie klaar voor de toekomst.

   

Ook iets voor jou?

WiFi Versterker: overal een sterk WiFi-signaal

Zakelijk videobellen op je smartphone: dit is er mogelijk

Wat is ransomware en wat kun je ertegen doen?

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie