Spring naar het artikel

Ga efficiënter aan het werk met vast-mobielintegratie

Met het vaste nummer van kantoor bellen naar je klant, terwijl je een dagje thuiswerkt. Het kan met vast-mobielintegratie. Zo laat je je organisatie efficiënter werken, heb je meer grip op je telefoonkosten en zijn je werknemers beter bereikbaar. In dit blog vertellen we je meer over de voordelen van vast-mobielintegratie (VaMo). Meer weten? Download dan de gratis whitepaper.

 

Maak het jezelf makkelijk

Misschien maak je voor vaste telefonie nog gebruik van een ISDN-lijn en een fysieke telefooncentrale. En waarschijnlijk heb je een vaste telefoon én een mobiele telefoon met twee verschillende nummers. Niet heel handig als je onderweg bent of niet altijd op kantoor werkt. Het verdwijnen van ISDN is een belangrijke aanleiding om over te stappen op een moderne manier van telefoneren, namelijk bellen via VoIP. Maar wat is VoIP eigenlijk?

 

Bellen via de cloud

VoIP is de ideale opvolger van ISDN. In september 2019 komt er namelijk definitief een einde aan ISDN. Met VoIP-telefonie bel je via een beveiligde internetverbinding. De telefooncentrale staat niet meer bij je op locatie, maar in de cloud. Overstappen naar VoIP is voor bedrijven heel interessant vanwege de vele voordelen, flexibiliteit en de lage kosten. Wil je meer weten over VoIP? Lees dan hier het blog.

 

Twee in één

Nóg een voordeel van VoIP: voeg het samen met je mobiele telefonie en je hebt een totaaloplossing voor je bedrijf. Dit wordt ook wel vast-mobielintegratie (VaMo) genoemd. Zo mis je nooit meer een telefoontje, omdat je bereikbaar bent op één nummer. Voor zowel vast als mobiel. Ook bepaal je hiermee zelf of je op je mobiele telefoon uitbelt met het vaste nummer van kantoor of je mobiele nummer. Hiermee creëer je herkenbaarheid voor je klant en gemak voor jezelf.

 

Gemak en overzicht

Naast dat je met VaMo een stuk efficiënter samenwerkt met collega’s en je beter bereikbaar bent voor klanten, maakt het ook je administratie een stuk overzichtelijker. Je hebt namelijk slechts één aanspreekpunt en één factuur voor zowel je vaste als mobiele telefonie. Ook betaal je één vast bedrag per maand per gebruiker.

 

Download de whitepaper

In de whitepaper vertellen we je meer over de vele voordelen van vast-mobielintegratie (VaMo). Ook lees je hier hoe deze manier van bellen via de cloud het klantcontact van Jansen Recruitment heeft verbeterd en versimpeld. Download de gratis whitepaper hier.

 

Ook iets voor jou?

Hosted Telefonie, het ideale alternatief voor ISDN

Zo koppel je je smartphone en pc alsof het één apparaat is

Zo krijg je meer inzicht in je batterijduur

 

 

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie