Spring naar het artikel
Meer voordeel voor ZZP'ers

Deze zakelijke voordelen besparen jou als ZZP’er veel geld en tijd

Als ondernemer wil je altijd bereikbaar blijven voor je klanten, maar dan wel zo voordelig mogelijk. In dat geval doe je er verstandig aan om te kiezen voor Zakelijk Internet van Telfort. Wist je dat jouw abonnementskosten voor internet aftrekbaar zijn? Wij zetten de twee belangrijkste zakelijke voordelen voor je op een rij, die jou als ZZP’er aardig wat geld en tijd kunnen besparen.

 

Btw-voordeel

Als je ZZP’er bent en werkt vanuit je eigen plek, thuis of op een kantoor, dan kun je gebruik maken van zakelijk internet. De btw die je als ZZP’er betaalt over je zakelijke internetabonnement is aftrekbaar. Dat betekent voor jou als ondernemer een mooi voordeel van 21%. Het maakt hierbij niet uit of je de kosten afboekt van een zakelijke rekening of van je privérekening. Wel is het voor de Belastingdienst noodzakelijk dat je kunt aantonen dat je deze kosten ook echt voor je onderneming maakt en dat de factuur op je bedrijfsnaam staat.

 

Zakelijke klantenservice

Bij Telfort begrijpen we dat jouw tijd kostbaar is. Daarom zitten onze zakelijke klantexperts voor je klaar, die jouw behoefte als ondernemer begrijpen als geen ander. Want naast lage kosten is een goede service natuurlijk erg belangrijk. Een werkdag zonder WiFi of onbereikbaar zijn voor je klanten; onze experts weten hoe belangrijk een goede internetverbinding is voor jou als ZZP’er. Daarom doen ze er alles aan om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

 

Of je nou een vraag hebt over je abonnement of problemen hebt met het internet, onze speciaal getrainde klantexperts helpen je graag. En dat doen ze snel. Zo kun jij je weer gauw op je onderneming focussen.

 

Nóg meer voordeel

Combineer producten en profiteer van CombiVoordeel. Zo ontvang je iedere maand extra voordelen zoals korting op je factuur en 2x zoveel data op je mobiel. Met Mobiel van Telfort Zakelijk heb je altijd de nieuwste high end toestellen, die passen bij de snelle wereld van ondernemen. En dat zonder BKR-registratie.

 

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan gauw het aanbod van Zakelijk Internet van Telfort. Wie weet profiteer jij dan binnenkort ook van de zakelijke voordelen die je bij ons als ZZP’er kunt krijgen.

 

Ook iets voor jou?
Zo koppel je je smartphone en pc alsof het één apparaat is
Zo krijg je meer inzicht in je batterijduur

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie