Top 5 beste zakelijke smartphones van 2016

Top 5 beste zakelijke smartphones van 2016

Zo Q1 is begonnen! De top 2000-lijst zit erop. Wij hebben eigenlijk ook zin in een lijstje. Een lijstje met de best verkochte smartphones van 2016. Mocht je willen gaan voor een kwalitatieve topper, dan hoef je in ieder geval zelf geen research meer te doen. Onderaan de streep zullen de huidige smartphones van tegenwoordig met bijbehorende besturingssystemen geen baanbrekende verschillen meer hebben, maar toch kan juist net die ene bijzondere eigenschap jou de doorslag geven om toch voor dat ene toestel te kiezen.

 

  1. Apple iPhone 6S

Met stip op nummer 1. Samen met concurrent Samsung domineert Apple de smartphonewereld zoals Queen en de Eagles dit doen in de Top 2000. Nu de iPhone 6 langzaam uit de schappen verdwijnt, is het niet zo gek dat de 6S bovenaan de lijsten van 2016 eindigt.

 

Samen met de nieuwe iPhone 6S werd in 2016 ook het pressure-sensitive beeldscherm geïntroduceerd. De naam zegt het eigenlijk al, een beeldscherm die voelt hoe hard je drukt. Indien jouw favoriete apps hierop inspelen, gaat er een nieuwe touchwereld voor je open.

 

  1. Samsung Galaxy S6

Een van de USP’s bij dit paradepaardje uit de Samsungschuur is zeker dat de S6 een ’fast charge’ functie heeft. Bij sommige mensen gaat de batterij sneller leeg dan de tank van Max Verstappen, maar na een pitstop van tien minuten is ie weer klaar voor gebruik! Trouwens, we hebben in een eerder blog de S6 uitgebreid behandeld.

 

  1. Apple iPhone 7

Er zijn veel overeenkomsten tussen de 6S en de 7. Toch valt meteen op dat de nummer 3 in deze lijst groter is dan zijn voorganger. Verder is de processor 50% sneller dan die van de 6S en bovenal is de 7 waterdicht!

 

  1. Huawei P9 Lite

Wat het meest opvallend is bij deze Huawei topper, is de batterijduur. Op verschillende kritische websites zijn ze erg te spreken over de batterij die bij normaal gebruik makkelijk een dag mee gaat. En wij ook sluiten ons daar graag bij aan. Net als Samsung draait de P9 Lite op Android. Dit geldt overigens ook voor de nummer 5 hieronder.

 

  1. Sony Xperia XZ

De XZ heeft extra mogelijkheden die je niet terugvindt op andere telefoons. Remote Play is hier een van. Zo kun je games van de PS4 naar je smartphone streamen. Niet echt bedoeld voor de zakelijke markt. Maar hé, een ondernemer heeft ook behoefte aan ontspanning. De uitgebreide Camera-app is ook een pluspunt, met tal van instellingen die aangepast kunnen worden. Nu staat Sony sowieso bekend om de kwaliteit van de camera’s en de Sony Xperia XZ is hier geen uitzondering op. Lees vooral ook onze blog over de XZ.

 

Begin jij 2017 goed met een topper uit 2016? Ga voor één van bovenstaande modellen en je weet dat het goed zit!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie