Tijd voor je toekomst

Tijd voor je toekomst

Als ondernemer wil je wel graag nadenken over de toekomst van je bedrijf, maar het ontbreekt je domweg vaak aan de tijd. Want niet alleen je werk eist je aandacht op, maar ook je familie  en vrienden. Gelukkig kun je veel tijd besparen met deze handige apps. Hou jij weer belangrijke momenten over voor je privéleven en de toekomst van je onderneming!

 

Win tijd met Freedom

De hele dag het internet afstruinen stelt je productiviteit flink op de proef. En die heb je hard nodig voor het uitstippelen van de langetermijnstrategie voor je bedrijf. Gelukkig zijn er tools voorhanden die je helpen het internet even te laten voor wat het is. De tool die daar ver in gaat is Freedom. Freedom sluit je internettoegang compleet af voor een tijd die je zelf bepaalt. Je kunt dan dus gewoon niet meer de digitale snelweg op. Drastisch? Ja. Maar het werkt wel om koers te blijven.

 

Deel je dag in met Hours Tracker

Ook het indelen van je eigen tijd vreet kostbare tijd. En die tijd heb je gewoon niet. Zeker niet wanneer je naast die 60-urige werkweek ook weleens een drankje wilt drinken met vrienden. Maar gelukkig zijn er ook hier apps die helpen jouw werk (en tijd) te ordenen. Met Hours Tracker bijvoorbeeld. Hiermee klok je gemakkelijk in- en uit voor bepaalde opdrachten. Zo wordt direct overzichtelijk hoeveel tijd je aan welk project hebt besteed en waar er dus tijd te winnen valt voor de toekomst van je bedrijf.

 

Zet je mobiel eens uit met ClearLock

Check je 300 keer per dag de Facebook-app op je mobiel? En besteed je meer tijd aan Tinder dan aan het behalen van je doelen? Dan biedt ClearLock uitkomst. ClearLock is de Freedom voor apps. Hij blokkeert gratis geselecteerde apps en geeft je zo rust en ruimte om eindelijk echt te bedenken waar het toch heen moet met je bedrijf in de toekomst.

 

Zorg voor een leeg hoofd met Braintoss

Zit je hoofd vol met gedachtes aan zaken die nog niet af zijn? Zie je door de bomen het bos niet meer? En is het idee dat je daarnaast ook nog aan je toekomst moet werken, de spreekwoordelijke druppel die je emmer doet overlopen? Maak dan korte meteen met  de onrust in je hoofd met Braintoss. Deze app schiet elk ideetaak of (naargeestige) gedachte direct in je mailbox. Zo kun je snel gesproken tekst, een foto of getypte tekst vastleggen om te onthouden. Hou jij weer een leeg hoofd over om je te buigen over de dag na morgen!

 

Wij hopen dat deze tools je helpen de focus op groei te houden. Gebruik jij nog andere tools? Laat het ons weten! We zijn erg benieuwd hoe jij tijd maakt en vindt voor jouw toekomst.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie