Reinier Hendriks

Telfort Zakelijk gaat social!

Social media zijn de afgelopen jaren een belangrijk onderdeel van ons leven geworden. We kunnen ons nauwelijks voorstellen dat we het nog niet zo heel lang geleden zonder deden. Facebook startte in 2005, Twitter een jaar later, LinkedIn groeit de laatste jaren heel sterk en heeft nu al 4 miljoen gebruikers in Nederland. iPhones hebben we sinds 2007 en de iPad sinds 2010. En al deze mobiele apparaten worden vandaag de dag massaal gebruikt om status updates te doen, informatie te delen, of om ergens op een locatie in te checken.

 

Ook bedrijven hebben inmiddels al lang in de gaten dat de ‘online buzz’ over hun bedrijf of merk er toe doet. Steeds meer bepalen de online meningen welk type mobieltje of internet abonnement er gekocht gaat worden.

 

Daarom zijn vandaag de dag talloze bedrijven actief op LinkedIn, onderhouden ze Facebook pagina’s of lanceren een marketingcampagne via Twitter. Dat gaat vaak veel verder dan een online klantenservice. Ze creëren content die expertise laat zien en vertrouwen opwekt; en die inspireert en uiteindelijk aanzet tot aankoop.

 

Hoog tijd dus wat mij betreft dat ook Telfort Zakelijk social gaat.

 

De eerste stappen zijn inmiddels gezet met een eigen LinkedIn campagne, Facebook aanwezigheid in samenwerking met Telfort consumenten markt en dit blog op Telfortzakelijk.nl. We richten ons nu primair op de ZZP doelgroep. We willen laten zien dat we de ZZP’er begrijpen, met hen meedenken en hen helpen. We geloven dat ondernemen niet duur hoeft te zijn. Door de hedendaagse techniek en telecom oplossingen kan ondernemend Nederland meer uit zijn tijd en geld halen. Dit laten we zien met informerende, inspirerende en entertainende content op dit blog en onze social media kanalen.

 

Eind dit jaar willen we ook de MKB doelgroep via social bereiken. Zo zullen we de komende tijd stapsgewijs meer en meer social in onze marketingaanpak brengen. Omdat we hierin geloven en vooral ook omdat onze klanten daar al zijn en ons verwachten.

 

Het woord social betekent wat mij betreft ook voor en door iedereen. Heb je zelf leuke of nuttige ZZP tips of onderwerpen? Of heb je ergens een mening over? Laat het ons weten en reageer.

 

Veel social plezier toegewenst!

 

Reinier Hendriks
Algemeen Directeur Telfort Zakelijk

Reacties

 • Dick Vogelzang schreef:

  Mooi initiatief! Als startende ZZPer zou ik best een steentje bij willen dragen aan de bekendheid van jullie initiatief, door een promotiefilmpje hiervoor te maken. Als daar behoefte aan is, hoor ik het natuurlijk graag…!
  Ik lees bijvoorbeeld, dat er een oplossing te toe is om de MKB groep eind dit jaar te bereiken. Een goede promotiefilm behoort dan denken ik tot de beste methoden.
  Mijn portfolio is nog beperkt, maar ik heb een gedegen achtergrond: opleiding bij Open Studio in Amsterdam. Een voorbeeld van mijn werk staat op YouTube: Buitenoverleg
  Ik zie graag een reactie…
  Met vriendelijke groet, Dick

  • Bas schreef:

   Hoi Dick, dankjewel! Lijkt ons leuk. Toevallig zijn we bezig met video’s, maar daar mag ik nog niet teveel over verklappen. Zou je je contactgegevens in een privébericht naar onze Facebookpagina willen sturen? Hier is de link: https://www.facebook.com/telfort

   In de toekomst hebben we wellicht nog ZZP’ers nodig om mee samen te werken. Alvast bedankt voor je enthousiasme!

   Groet,
   Bas

 • Dick Vogelzang schreef:

  “oplossing te toe” moet zijn “intentie” (autocorrect… )

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bekijk mobiele versie