Pak je voordeelkoffer!

Pak je voordeelkoffer!

Terwijl het kabinet haar plannen voor 2017 presenteert, geven wij je alvast een koffer vol met voordeel. Kun jij weer prinsheerlijk ondernemen volgend jaar. Met deze apps bezuinig jij op tijd en -dus – geld.

 

Everywhere Evernote

Losse blaadjes, geen pen bij de hand, boekje op kantoor laten liggen: nooit meer.. Als je Evernote gebruikt, heb je al je aantekeningen lekker digitaal bij elkaar. Je kunt simpele notities maken met alleen tekst, maar ook met foto’s of gesproken tekst. Ook goud waard: de zoekfunctie. Voor de chaotische creatievelingen onder ons een uitkomst. En dat op al je apparaten: pc, mobiel en tablet. Kun je dus altijd en overal bij je aantekeningen. Zo verlies je nooit meer een briljant idee!

 

Je docs? In de Dropbox

Wil je overal ook bij je grotere documenten kunnen, in tekst of beeld, dan is Dropbox je vriend. Met gratis 2GB in de cloud kun je ook onderweg je documenten beheren en opslaan. Ook handig om jouw documenten te delen met een collega. En hij of zij met jou, als blijkt dat je vlak voor je pitch toch de verkeerde presentatie op  je stick hebt gezet…

 

To-do-tool

Tijdmanagement is de slagader voor iedere succesvolle ondernemer. Wat je moet doen – en vooral ook wannéér – regel je superhandig met Nozbe. Dat is jouw to-do-lijstje in de vorm van een app. Met Nozbe kun je zien welke taken je nog moet doen, maar ook welke taken je hebt uitbesteed. Dat geeft je een perfect overzicht. Ook handig: je koppelt Nozbe gemakkelijk aan Evernote, Dropbox en je Google Agenda waardoor je niets? meer vergeet.

 

Beter budgetteren

Houd jij aan het eind van je budget ook nog een stuk maand over? Probeer dan eens Mint. Dit is een prima app waarmee je inzicht krijgt in je kosten en je besparingsmogelijkheden. In een simpele diagram zie je meteen hoe je ervoor staat.

 

Nooit meer bonnen in de doos

Met Shoeboxed (applausje voor de herkenbare naam) kun je al je bonnetjes gemakkelijk en overzichtelijk online opslaan. Je maakt met je mobiel een foto van het bonnetje en slaat hem zo op in een veilige online omgeving. Als je een betaald account neemt, wordt de data ook voor je ingelezen. De gratis versie zet alleen een kopie van de bon online of stuurt via mail. Je accountant zal je dankbaar zijn!

 

Altijd factureren

Niets zo lekker als facturen sturen en met de Moneybird-app kun je dat zelfs via je telefoon doen. Heel handig voor onderweg. Daarnaast kun je net als met Shoeboxed ook hier bonnen scannen en direct uploaden naar Moneybird. Je hebt al voor €10 per maand een abonnement, inclusief de app.

 

Nooit meer uren aan je uren

Je uren registreren is een tijdrovend klusje. Zeker als je niet zo administratief onderlegd bent. Je kunt natuurlijk eindeloos blijven Excellen, maar met apps zoals Toggl en iTimesheet kun je ook tijdens je reis noteren dat je een uur reistijd hebt. Je weet maar nooit wanneer de Belastingdienst erom vraagt en met een slimme app kost het je ook geen uren!

Reacties

 • Lizzy schreef:

  Is het waar dat de afdeling in Breda weg gaat, dat kan toch niet, daar werd je nog perfect geholpen, ik ga echt naar een ander als dat zo is

  • Bas schreef:

   Wij hebben geen vaste afdeling in Breda Lizzy. Wellicht gaat het om een externe partij, maar daar hebben wij geen informatie van.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bekijk mobiele versie