Laad je batterij op x 5

Laad je batterij op x 5

De zomer is voor veel ondernemers een rustige periode. Je klanten hebben doorgaans minder opdrachten en dat zorgt nu eenmaal voor minder omzet. Vervelend? Misschien, maar zie het ook eens van de zonnige kant. Je hebt nu echt even de tijd om je batterij op te laden. En met deze tips, apps en gadgets wordt dat een eitje.

 

‘Unplug’ jezelf eens.

Ja, je hoort het goed, zet je telefoon, wifi en internet gewoon eens uit. Start met een paar uur, bouw dat op tot een dag en wie weet bevalt het zo goed dat je de hele zomer niet meer inplugt. Nu kan het.

 

Schaf een Lamzac aan

Het is nu al de gadget van het jaar: de Lamzac. Deze zitzak vult zich in een paar seconden met lucht, zonder dat er een pompje aan te pas komt. Een paar keer wapperen dus en je hebt al een heerlijke chillplek. Ideaal voor strand, camping en park. En jouw batterij natuurlijk.

 

Pleeg achterstallig onderhoud!

Aan jezelf natuurlijk door eens te sporten en te relaxen, maar gebruik de zomer ook alle de klusjes die zijn blijven liggen, op je gemak af te ronden. Schoon je computer en je telefoon op, ga eens met de bezem door je kantoor en je spullen. Of update je website. En pak je tijd, niemand zit in je nek te hijgen.

 

Relax eens echt met een fijn muziekje!

Daar zit je dan: met je opgeruimde geest en een fijn drankje te relazen op je Lamzac. Wil je er ook nog een fijn muziekje bij? Download dan Noon Pacific. Deze muziekapp verrast je iedere maandag met een nieuwe mixtape. Op een mixtape staan 10 nummers van bekende artiesten, minder bekende en goede remixjes. En je hoeft er helemaal niets voor te doen.

 

Slaap eens echt goed bij!

Lekker bijslapen in de vakantie. Welke ondernemer droomt er niet van? Met de de app Pzizz wordt die droom werkelijkheid. Want Pzizz zet ontspannende muziek geluiden en teksten in om je in slaap te krijgen. En een hele flinke kerel die daar wakker bij kan blijven. Duzzzzz.

 

We hopen dat deze tips je helpen om in de businessrelax-modus te komen. En als extraatje helpen we je een handje. Want als jij kan opladen, kan jouw telefoon dat ook! Daarom geven we speciaal 5 powerbanks weg. Deel ons jouw beste relaxtips in de comments en maak zo kans op een nog relaxtere zomer!

Reacties

 • BenskiaTheMarketier schreef:

  Goede tip. BenskiaTheMarketier gaat er gebruik van maken. Namens ons team: Bedankt, met Telfort kom je er wel.

 • Ralph schreef:

  Leuk stuk!

 • Bas Grevelink schreef:

  Hallo Bas,

  Goeie tips! Heerlijk bevestigend. Had inderdaad al de computer én de telefoon ge-update en geschoond :). Zelf mag ik graag een rondje hardlopen! Daarna voel je je heerlijk fit en rustig. Fijne vakantie!

 • Ineke schreef:

  Als het rustig is, gun jezelf dan ook echt een vrije dag en probeer de dag niet lummelend vol te maken. Je krijgt er geen goed gevoel van (je doet namelijk feitelijk niet zoveel op rustige dagen) en je doet er dus veel beter aan om van te voren te besluiten dat je die (rustige) dag dan ook echt vrij neemt. Als ZZP-er ben je jouw eigen baas, dus geniet ervan!

  • Bas schreef:

   Hoi Ineke, bedankt voor je tip. Dit is inderdaad een erg slimme manier om echt je rust te pakken. Leest iedereen even mee? 🙂

   gr,
   Bas

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bekijk mobiele versie