Blaas je batterij nieuw leven in

Blaas je batterij nieuw leven in

Inmiddels is het hebben van een volle batterij een eerste levensbehoefte geworden. Vele smartphonebezitters schieten al in de stress als de batterij onder de 50% zit. Die zien de smartphone als half leeg in plaats van half vol. Overal kunnen internetten en het laatste nieuws checken dat doet men 24/7. Helaas gaan batterijen soms achteruit. Of je moet op pad en je hebt geen oplaadmogelijkheden. Wat doe je dan? Met onderstaande opties ben jij ervan verzekerd dat je bereikbaarheid niet meer afhangt van je batterij.

 

Powerbank

Je hebt ze in allerlei soorten en maten. De een nog krachtiger dan de ander. Zakformaat of tasformaat, het kan allemaal. Je neemt een volle powerbank mee en je bent altijd voorzien van een mobiel oplaadpunt. Funfact: Tijdens festivals zoals Lowlands kunnen bezoekers zelfs voor een aantal muntjes borg een powerbank meekrijgen. Ideaal toch? Ook een idee voor zakelijke events?

 

Battery case

Eigenlijk een soort powerbank 2.0. Je laadt de case ook op, het grote verschil is dat de case meteen een hoesje is. Zo is je telefoon beschermd en langer vol tegelijk! Je telefoon wordt natuurlijk wel iets groter, maar dat is nog altijd beter dan een kleinere telefoon die leeg is.

 

Telefooninstellingen

Een beter milieu begint bij jezelf en een langere batterijduur ook. Neem je eigen verbruik onder de loep. Zet je Wi-Fi en Bluetooth bijvoorbeeld uit als je er geen gebruik van maakt, anders zoekt je telefoon onnodig naar verbinding. Staat je GPS nog aan? Dan is je telefoon constant bezig met het vinden van je locatie. Wist je trouwens dat je ook apps aan en uit kan zetten? Mocht je nou echt bijna leeg zijn, maar wil je toch de batterijduur nog even rekken? Zet je telefoon dan op vliegtuigstand. Je kunt ‘m er dan afhalen als je dat ene belangrijke telefoontje moet plegen of appje moet sturen. Vind je de vliegtuigstand te drastisch, begin dan met alleen je internet uitzetten. Dat scheelt al een hoop!

 

1+1= Goed voorbereid

Als je telefoon een losse batterij heeft, dan kan je een extra batterij aanschaffen. Hoe ideaal is het als je altijd een vol exemplaar binnen handbereik hebt? Het scheelt in ieder geval heel wat handelingen en stress!

 

Tot slot een hele voor de hand liggende tip: neem altijd je oplader mee! Die heb je toch al, dus waarom zou je ‘m niet gebruiken. Waar een gebouw is, is een stopcontact.

Reacties

 • M. Smit-Janse schreef:

  Sinds 2 weken heb ik een iphone7, na 2 jaar een iphone 6 te hebben gebruikt. Ik las dat de 7 een betere batterij had, maar hij gaat sneller leeg als de 6 en alles staat net zo ingesteld. In de telfort winkel kreeg ik het advies om naar apple store te gaan.
  Ik ben blij met mijn iphone 7, maar vindt dit een beetje jammer.

  • Bas schreef:

   Wij begrijpen dat je graag wilt dat de batterij zo lang mogelijk meegaat. Wellicht helpen onze tips. Daarnaast is het zeker een goed idee om langs te gaan bij de Apple store.

 • Dennis van Dongen schreef:

  Wellicht kunnen we Telfort bijstaan met het aanbieden van powerbanks. Wij staan open voor een gesprek. Zie voor onze producten de website http://www.pwr4u.com verder werken we continu aan de ontwikkeling van powerbanks en bieden we tevens Quick Chargers en Wireless Quick Chargers. PWR4U is een geregistreerde merknaam.

  Mvg Dennis van Dongen

 • Anita schreef:

  Samason craest af en toe waarom is dat is het de batrei
  Of wat anders ??? En de wifi doet miet altijd .terwijl hij aan is ben nij simpel.??

 • Karel schreef:

  Hoi M. Smit-Janse, ik heb hier ook nog een artikel gevonden waar handige tips in staan om te besparen op energieverbruik. Zie https://www.simonlyvergelijken.net/5-tips-voorkomen-batterij-snel-leeg-gaat/

  Ik had zelf een bewegende achtergrond ingesteld (soort van screensaver, deze heb ik nu uitgezet) Misschien heb je er iets aan. Of misschien neemt Bas nog een aantal van deze tips over voor zijn artikel.

 • Karel schreef:

  Je kan ook diensten aan zetten als je deze pas gebruikt! Zoals bijvoorbeeld Bluetooth en wifi

 • Sebastiaan schreef:

  Ik vind de titel van dit artikel misleidend. Deze tips hebben niet te maken met het ‘je batterij een nieuw leven geven’. Het zijn tips over hoe je je telefoon kunt opladen als deze half leeg of half vol is, wat je wilt. Ik had gehoopt op tips om waarmee de batterij weer beter oplaadt en minder snel leeg raakt. Waarschijnlijk ijdele hoop.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Bekijk mobiele versie