5 x Koptelefoons

Toetsenbordrammers, bellers, zuchters, koffieslurpers, moppentappers, vragenstellers, bemoeials. Al die bekende kantoortypes kunnen je op een gemiddelde werkdag aardig uit je concentratie trekken. Irritant én onnodig, want met een goede koptelefoon zit jij uren in je eigen zone. Deze 5 zijn buitengewoon en betaalbaar.

 

1. Goed geluid, omgeving uit: de Sony MDR-XB950BT

Deze draadloze koptelefoon van Sony houdt ruis buiten en klinkt loepzuiver van binnen. En dat is fijn, voor de broodnodige focus. Met Bluetooth stream je eenvoudig je favoriete productieplaat naar je oren, ook via je smartphone. Heb je toch een beller? Dan neem je gewoon op door op een van de oorschelpen te drukken. Voor € 139 is-ie van jou.

koptel1

 

  1. Kleur bekennen: Sony MDR-XB650BTL

Mooi blauw is niet lelijk en deze blauwe Sony mag absoluut gezien worden. Handig ook, want iedereen ziet meteen dat je even niet aanspreekbaar bent. Hij is draadloos en gemakkelijk te koppelen aan je smartphone. Ga jij het lekkerst op een danceplaat? Dan is dit volgens de makers écht de koptelefoon voor jou. Hij heeft namelijk een superfijne bass.  En hij kost je nog geen 100 euro.

 

koptel2

 

  1. Koopje: de JBL Synchros E50BT

Een tikkie goedkoper dan de koptelefoons van Sony, maar wel draadloos en van goede kwaliteit. Geluidsdemping van buitenaf is geen bewust aangebrachte functie, en dat mis je door de over-ear uitvoering ook niet echt. Dit exemplaar blijft 18 uur opgeladen en in die tijd kun je in alle rust bergen werk verzetten. Je koopt hem al voor € 79.

 

koptel3

 

  1. Inpakken en wegwezen: Sennheiser RS 120ll

Geluidsdichtheid is één ding, maar om een beetje prettig door te werken moet een koptelefoon ook lekker zitten natuurlijk. Deze van Sennheiser heeft een zachte stof aan de binnenkant van de oorkappen, waardoor hij extra comfortabel aanvoelt. Hij is ook draadloos en heeft een bereik van ongeveer 100 meter. Dus je kunt zonder problemen even koffie halen. Reis je verder dan de koffieautomaat? Geen probleem. Je klapt de oorkappen eenvoudig in, waardoor er altijd wel een plekje voor in je tas te vinden is. Voor gemiddeld € 72,95 koop je ‘m online.

 

koptel4

  1. Het oog wil ook wat: Bang & Olufsen BeoPlay H2

Wanneer je niet zit te wachten op zo’n grote toeter op je hoofd, maar ook genoeg hebt van dat gepriegel met dopjes, dan heb je met deze B&O een kopzorg minder. Dit is namelijk een on-ear koptelefoon met een bijzonder strak design. Hij zit lekker en staat goed. Met een draad ook, waardoor je niet hoeft te letten op opladen en storende signalen. Hij doet het altijd. Met zijn € 149 is hij wel de meest prijzige van het rijtje.  

koptel5

 

Gun jezelf toch lekker een moment zonder stoorzenders. Gewoon, meters maken op melodieën. Ze werken allemaal prima op je smartphone, waardoor je de echt belangrijke belletjes niet misloopt. Dus, shop ‘m online of zet ‘m op je verlanglijstje.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk mobiele versie