5 Gadgets voor op je verlanglijstje

5 Gadgets voor op je verlanglijstje

Hoppa, we zijn alweer aan het einde van Q4. 2016 lijkt voorbij gevlogen. Bijna Sinterkerst&Nieuw en daarom geven we je alvast een verlanglijstje van de leukste gadgets voor op kantoor of flexplek. Fijne feestdagen!

 

Het hele jaar vliegen de nieuwe gadgets voor je smartphone en tablet je om de oren. Bijna elke dag komt er wel nieuw speelgoed op de markt. Soms totaal onzinnig, zoals een tablet voor honden, soms heel tof. Dit zijn er alvast 5. Welke gadget vind jij echt te gek?

 

1. Kracht en kwaliteit

Een mooitje is het, deze snellader. Krachtig, kwalitatief, en ook nog eens herkenbaar tussen alle kantoorkabels. Een perfecte verrassing voor onder de kerstboom, als je het ons vraagt. Het is gedaan met dat gegraai, want deze leren oplader maak je met het clipje gemakkelijk vast aan je tas.

 

afbeelding1

 

2. Totale eclips van de kabels
Zie je door de kabels je bureau niet meer? Geen nood. Met deze gadget, met de fantastische naam Eclipse, verdwijnen ze als sneeuw voor de zon. De Eclipse van Native Union is een oplaadstation waarin je 3 USB kabels kunt connecten én kunt opbergen, zodat je nooit meer lelijke kabels ziet slingeren. Je zet de Eclipse naast je laptop en je kunt de benodigde kabel tevoorschijn toveren wanneer het tijd is om je smartphone, smartwatch en je camera op te laden. Helemaal handig: naast het oplaadsysteem krijg je er ook 3 extra lange kabels bij.

 

afbeelding2

 

3. Meteen digitaal

Wie schrijft, die blijft. Vast al eens gezien, maar jezelf nog niet gegund? Met deze smartpen zet je al je aantekeningen vliegensvlug ook in je tablet. En dat is handig, want zo kun je zelfs je losse notities netjes bij al je projecten bewaren. Kun je meteen een van je goede voornemens afvinken!

 

afbeelding3

 

4. Om de oren
Soms is focus ver te zoeken. Collega’s die kletsen, een bellende buurman of gewoon een onverzadigbare nieuwsgierigheid naar je omgeving kunnen de aandacht van je werk laten verslappen. Even afsluiten met een mooie Beats op je oren doet wonderen. Het nieuwste model, Beats3, is nog mooier en lekker draadloos. Handig als je nog twijfelt tussen een iPhone 7 of een nieuwe Samsung, want met het poortje hoef je dan geen rekening te houden.

 

afbeelding4

 

5.Vingervlugheid op locatie

Een toetsenbord overal mee naartoe slepen, daar zit je niet op te wachten. Het virtuele laser toetsenbord van EPIC daarentegen, is makkelijk mee te nemen en neemt ook veel minder ruimte in! Deze functionele laser kan je zowel op Android als iOS gebruiken. Eindelijk een toetsenbord waar je koffie overheen kunt morsen. Epic!

 

afbeelding5

 

Reacties

  • Dirk Jan Smid schreef:

    Wel een leuke, die smartpen. Ik ben aan het sparen voor een tablet. Het kan dan dienen om wat bijles te geven aan drie knulletjes met een behoorlijke achterstand. Misschien dat dit een goed instrument zal zijn. Enfin, de toekomst zal het uitwijzen. Met vriendelijke groeten, Dirk Jan Smid.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *